Benvingut | Bienvenido
TÀPIA CONSULTORS, S.L.


Som una empresa gestionada per professionals amb sòlida formació i amb una dilatada experiència de més de 20 anys. La nostra missió és oferir als nostres clients un servei integral de qualitat en els àmbits de la Gestió laboral, Jurídic laboral, Fiscal i Comptable.

També podem oferir, mitjançant col·laboracions, tots els serveis necessaris per tal que la seva empresa o negoci disposi de totes les cobertures legals necessàries: civil, mercantil, penal, concursal, protecció de dades, assegurances, prevenció de riscos i estrangeria.

La nostra filosofia es basa en trobar solucions a les necessitats de la seva empresa, mitjançant un tracte personalitzat i diferencial, dedicant-hi tot el temps necessari.  • Estem al seu servei: Faci'ns saber els seus projectes i inquietuds. L'atendrem en tot el que estigui en les nostres mans.

  • Ens interessen les persones: Tindrà un tracte personal, amb experts en cada matèria. El nostre nivell d'exigència ens obliga a que vostè quedi totalment satisfet.

  • Sense riscos: Gestioni la seva empresa amb la tranquil·litat de comptar amb el suport d'un equip humà potent i experimentat.

  • Tecnologia eficaç: L'assessorarem per posar-se al dia en la utilització de les últimes tecnologies més adients a les seves necessitats. Noves eines poden agilitzar tots els seus tràmits laborals, tenint sempre a l'abast tota la informació de la seva empresa i dels seus treballadors.


TAPIA CONSULTORS. Estem per trobar solucions
Copyright © 2010 Tàpia Consultors, S.L. Tots els drets reservats | Avís legal  Política cookies